So I married an anti-fan

Who Joon egy híres énekes. Lee Geun Young újságíró. Egy klub megnyitóján találkoznak és számos félreértés után kisebb botrány kerekedik kettejük között (Who Joon azt hiszi, hogy a lány egy zaklató rajongó, Geun Young pedig azt hiszi Who Joon megütött egy nőt). A kettejük között kialakult konfliktus miatt a lány elveszíti a munkáját és az őt ért igazságtalanság miatt, jó koreai szokás szerint, minden nap kint tüntet Who Joon ügynöksége előtt. Hamarosan a média is felfigyel rá, az egyik leghíresebb anti-rajongóként lesz ismert. Megkeresi egy TV társaság, akik egy új valóság show-t szeretnének indítani, amelyben sztárok élnek együtt ‘anti-rajongóikkal’. Geun Young, mivel kell neki a pénz elvállalja a valóság show-t, ahogy Who Joon is, akinek szüksége van arra, hogy a Geun-young miatt megtépázott hírnevét helyreállítsa. A sztár és az anti-fan összeköltöznek… Én különösen szerettem ezt a sorozatot azért, mert nem voltak benne igazán negatív karakterek és néha nagyon nagy szükség van arra, hogy legalább a sorozatokon, amiket nézünk, ne kelljen idegeskedni. Nyilvánvalóan, ha az ember a Mouse-t nézi, akkor nem könnyedséget vár, de a So I married an anti-fan pedig éppen az a sorozat, amelyet a színtiszta és szó szerinti kikapcsolódásért nézünk. Külön öröm a főhősnő karaktere, aki nem nyavalygott, nem hisztizett, nem tűnt el, nem lépett le szó nélkül és a legnagyobb akadályokat is képes volt áthidalni vitatkozás nélkül. Choi Tae Joon (akit a szerencsés Park Shin Hye sajnos már elhappolt előlünk) pedig olyan karaktert kapott, amilyen férfi a valóságban egészen bizonyosan nem létezik, de éppen ez volt a szépsége. A sorozat egyébként remekül rávilágított a szórakoztatóipar árnyoldalaira, arra, hogy felnőtt sztároktól a menedzsment bármikor elveheti akár a mobiltelefont is, úgy játszanak velük az ügynökségek, ahogyan a kedvük tartja, a legkisebb tekintet nélkül arra, hogy az adott sztár valójában mit szeretne.

Feliratok elérhetőségei:

Letölthetők egyben IDE kattintva.
A sorozat Ázsia Ékkövei oldala ITT érhető el.

ONLINE ELÉRHETŐSÉG:

1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész

Jó szórakozást mindenkinek!

So I married an anti-fan” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Kedves Veronika lenne egy kérésem, Nagyon jók a betétdalok, esetleg nem fordítanád le , 4 van ami nagyon jó.. Előre is köszönöm a válaszod. Üdv Éva

    Kedvelés

  2. Kedves Veronika. Még csak most kezdtem el nézi, de van ötleted hogy a harmadik részt esetleg hol tudnám megtekinteni?

    Kedvelés

  3. Kedves Veronika. Még csak nemrégen kezdtem el ezt a sorozatot. Nem tudod esetleg hogy a 3, részt hogyan nézhetném meg?

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: