From Now On … SHOWTIME!

Egy sámán unokája, aki látja a szellemeket és őket felhasználva próbálja eladni magát a világ legnagyobb varázslójaként, váratlanul találkozik egy rendőrlánnyal, akinek minden álma, hogy nyomozó lehessen belőle és szerencsétlen véletlenek folytán a sorsuk összefonódik.

FELIRATOK, LETÖLTÉS és ONLINE ELÉRHETŐSÉGEK

Letölthető feliratok (mediafire): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész,
10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14.rész, 15. rész, 16. rész,

Online elérhetőség (Videa): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész,

From Now On … SHOWTIME!” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Köszönöm szépen a fordítást és a letöltési lehetőséget! Park Hae Jin az egyik kedvencem! Ez is jó sorozatnak ígérkezik!

  Kedvelés

 2. Nagyon szépen köszönöm a 3. rész fordítását is és annyira jó, hogy a filmet is le tudom tölteni megáról, ezért külön köszönet jár.

  Kedvelés

 3. Még csak egy részt láttam, jónak tűnik. Eddig élvezem, kivéve a rendőrlányt, ő nagyon idegesít. Általában nem kedvelem a folyamatosan kiabáló színésznőket, mert az nem színészi alakítás, ha csak visít, meg kiabál. Remélem, később jobb formát hoz.
  A többiek tetszenek.
  Köszi a fordítást!

  Kedvelés

 4. Nem tudtam, hogy mire számítsak ennél a sorozatnál, de örülök, hogy elkezdtem nézni – nagyon tetszik! Köszönöm a munkát! 🙂

  Kedvelés

 5. Köszi szépen a sorozat fordítását . Remek kis történet volt. Tetszett nagyon . ( sajnos a színész nő rekedt ,suttogós hangja engem zavart )

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: