Szeptemberi sorozatok

Rengeteg új sorozat indul majd szeptemberben, ezeket nézzük most át, a Soompi oldal összesítője alapján.

Desperate Mr. X

Szereplők: Kwon Sang Woo, Im Se Mi, Sung Dong Il, Shin Hyun Soo, Park Jin Joo, Lee Yi Kyun
Premier: szeptember 2
Vetítés: péntekenként, délelőtt 11, a wavve-n

A „Fáj, hogy középkorú férfi vagyok” című könyv alapján készült a „Desperate Mr. X”.
A sorozat egy keresédes vígjáték. Miközben Mr. X arra törekszik, hogy élete javuljon, egyszerre néz szembe a részvénypiac összeomlásával, a lakásárak ugrásszerű emelkedésével és a kiégés veszélyével. Noha büszke volt arra, hogy sikereket ért el az életben, az idő múlásával számtalan veszteség éri, és lefelé halad a lejtőn. Mr. X rangos egyetemet végzett, és felvették egy nagy céghez, de a kezdeti gazdaság után folyamatosan elszegényedik, miután számos hullámvölgyön megy keresztül az életében.

Little Women

Szereplők: Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, Park Ji Hu, Kang Hoon, Jo Seung Yeon, Gong Min Jung, Kim Mi Sook, Uhm Ki Joon, Uhm Ji Won, Jeon Chae Eun, Wi Ha Joon, Park Bo Kyung
Premier: szeptember 3
Vetítés: szombat és vasárnap 21.10 – tvN

A Little Women három nővérről szól, akik szoros kapcsolatban állnak egymással, és akik szegénységben nőttek fel. A dráma a nővérek izgalmas történetét követi nyomon, amint nagy bajba keverednek, és szembeszállnak az ország leggazdagabb családjával. Kim Go Eun a legidősebb testvért, Oh In Joo-t játssza, aki pénzzel akarja megvédeni a családját, míg Nam Ji Hyun a második nővért, Oh In Kyungot, egy hírriportert, aki nem adja fel az elveit a pénzért, és arra törekszik, hogy mindig azt tegye, ami helyes. Park Ji Hu játssza Oh In Hye-t, aki a legfiatalabb, és csodálja a nővéreit, akik keményen dolgoznak érte és a családért.

Once Upon a Small Town

Szereplők: Joy (Red Velvet), Chu Young Woo, Baek Sung Chul, Jung Suk Yong, Baek Ji Won, Kim Young Sun, Park Ji Ah, Yoo Yeon, Na Chul, Park Ye Ni, No Jae Won
Premier: szeptember 5
Vetítés: hétfő, kedd, szerda, 19.00, kakao Tv

A Once Upon a Smal, Town egy azonos nevű webtoon-on alapul, és arról szól, hogy egy eredetileg szöuli férfi találkozik egy rendőrnővel, miközben vidéken él. Joy játssza Ahn Ja Young rendőrnőt, aki Heedong falu szülötte, és aki mindenkivel kijön a faluban. Chu Young Woo játssza Han Ji Yool szöuli állatorvos szerepét, aki a lehető leghamarabb szeretne távozni Heedong faluból. Baek Sung Chul a fiatal és jóképű farm örököst, Lee Sang Hyunt alakítja, aki mindenkivel barátságos, de gyakran vitába keveredik Ahn Ja Younggal, aki születése óta a legjobb barátja.

The Law Café

Szereplők: Lee Seung Gi, Lee Se Young, Kim Nam Hee, Ahn Dong Gu, Kim Do Hoon, Jang Hye Jin, Baek Hyun Joo, Jo Han Chul, Jeon No Min, Kim Seul Gi, Oh Dong Min, Kim Won Hae
Premier: szeptember 5
Vetítés: hétfő, kedd, 21.50 – KBS

A nagy sikerű webregényen alapuló „The Law Cafe” romantikus vígjáték Kim Jung Ho-ról (Lee Seung Gi), egy zseniális volt ügyészről, aki egy nagyon szabad gondolkodású főbérlő, és Kim Yu Ri-ről (Lee Se Young), a különc ügyvédről, az új bérlőjéről, aki egy „ügyvédi kávézót” nyit az épületében. Mielőtt fő – és albérlőként újra találkoztak volna, Kim Jung Ho és Kim Yu Ri közeli barátok voltak még az iskolában, amikor Kim Jung Ho mély, egyoldalú szerelmet táplált Kim Yu Ri iránt.

My Chilling Roommate

Szereplők: Kim So Jung, Chanwoo (iKON), Song Young Sook, Lee Jong Moon, Park Sang Hoo, Joo Soo Kyung, Lee Yu Jin, Kim Ye Ji, Park Yeo Reum
Premier: szeptember 6
Vetítés: minden rész egyszerre kerül ki délelőtt 10-kor a Viki-re

My Chilling Roommate egy romantikus horrorvígjáték Jung Se Ri-ről (Kim So Jung), aki látja a szellemeket, és egy Song Ji Chan (Chanwoo) nevű szellemről. Jung Se Ri gyerekkora óta látja a szellemeket. Egy napon találkozik a szokatlan szellemmel, Song Ji Channel, aki egy rendkívül sikeres és gazdag üzleti csoport arrogáns örököse volt, mielőtt megölték. Mostanra elvesztette az emlékezetét, és amikor találkozik Jung Se Ri-vel, Jung Se Ri mondja el neki, hogy ő csak egy szellem. A dráma az ő történetüket meséli el, hogy mi történik, amikor elkezdenek együtt élni, és elkezdik feltárni a múlt igazságát.

Young Actors’ Retreat

Szereplők: Park Seo Joon, Park Bo Gum, Ji Chang Wook, Kim Yoo Jung, Ahn Bo Hyun, Hwang In Yeop, Jung Jinyoung, Chae Soo Bin, Kwon Nara, Kwak Dong Yeon, Lee Joo Young, Ryu Kyung Soo, Choi Sung Eun, Chi Hae Won, Kim Bo Yoon
Premier: szeptember 9
Vetítés: péntekenként, 16.00, TVING

Bár az egyetlen nem dráma ezen a listán, a „Young Actors’ Retreat” a K-dráma rajongói számára készült műsor! Az új varietéban a „Love in the Moonlight”, az „Itaewon Class” és a „The Sound of Magic” szereplői szerepelnek. Mindegyik drámát Kim Sung Yoon rendezte, és a színészek egy közös elvonulásra gyűlnek össze. A program nemcsak a három dráma szereplőgárdájának találkozását örökíti meg, hanem a különböző drámák szereplői közötti új kémiát is bemutatja, miközben együtt pihennek, játszanak, és barátságokat alakítanak ki egymással.

Narco-Saints

Szereplők: Ha Jung Woo, Hwang Jung Min, Park Hae Soo, Jo Woo Jin, Yoo Yeon Seok, Chang Chen
Premier: szeptember 9
Vetítés: minden rész egyszerre jelenik meg 16.00-kor a Netflixen

Részben igaz történeten alapuló „Narco-Saints” dráma egy civil üzletemberről szól, aki segít a Nemzeti Hírszerző Szolgálat (NIS) titkos hadműveletében, hogy legyőzzenek egy koreai drogkirályt, aki a dél-amerikai országban, Surinameban tevékenykedik. Ha Jung Woo játssza Kang In Goo-t, aki vállalkozást indít Suriname-ban abban a reményben, hogy meggazdagodik, de végül belekerül az illegális drogok világába, míg Hwang Jung Min Jeon alakítja Yo Hwan-t, a drogkirályt, aki irányítja Suriname földalatti világát.

Mental Coach Jegal

Szereplők: Jung Woo, Lee Yoo Mi, Kwon Yool, Park Se Young, Cha Soon Bae, Moon You Kang, Choi Hee Jin
Premier: szeptember 12
Vetítés: hétfő, kedd, 22.30 – tvN

A Mental Coach Jegal egy sportdráma egy volt válogatott sportolóról, aki egy botrány után abbahagyja a sportolást, és “mentális edző” lesz belőle, hogy segítséget nyújtson a visszavonult, egykori profi sportolóknak és a jelenlegi, hanyatló teljesítményt nyújtó sportolóknak. Jung Woo a korábbi nemzeti válogatott taekwondo-s Jegal Gil szerepét játssza, aki “mentális edző” lesz a falujában. Lee Yoo Mi Cha Ga Eul-t alakítja, a rövidpályás gyorskorcsolya aranyérmesét, aki válsgában van. Találkozásuk után Jegal Gil és Cha Ga Eul segítenek egymásnak szembenézni belső sérüléseikkel és eközben mindketten életük fordulópontjaihoz jutnak.

Once Again

Szereplők: Moon Ji Yong, Lee Hyun Jun, Kang Woo Jung
Premier: szeptember 15
Vetítés: csütörtönként 24.00 órakor a Viki-n

A „Once Again” egy időutazásos BL-dráma Shin Jae Woo-ról (Moon Ji Yong), aki fájdalmas emlékekkel él, és azon dolgozik, hogy megváltozzon sorsa. Amikor visszakerül a múltba, újra találkozik hősével, Kang Ji Hoonnal (Lee Hyun Jun), aki 15 évvel ezelőtt megmentette, és beleszeret. Kang Ji Hoont azonban kicsit bosszantja új szomszédja, és legjobb barátja, Joo Hyung Jin (Kang Woo Jung) is gyanúsan kezd viselkedni az új sráccal, amikor Ji Hoon is a közelben van.

Blind

Szereplők: Taecyeon (2PM), Ha Seok Jin, Jung Eun Ji (Apink), Kim Bup Rae, Jung In Ki, Park Ji Bin, Kim Ha Kyoon, Jo Seung Yeon, Choi Jae Sup, Choi Ji Yeon, Chae Dong Hyun, Baek Seung Hee, Oh Seung Yun, Choi Hong Il, Jo Kyung Sook
Premier: szeptember 16
Vetítés: péntek, szombat, 22.40, tvN

A „Blind” egy új misztikus thriller hétköznapi emberekről, akik igazságtalanul válnak bűncselekmények áldozataivá – és olyan hétköznapi emberekről, akik akaratlanul is elkövetőkké válnak azáltal, hogy szemet hunynak az igazság előtt. Taecyeon alakítja Ryu Sung Joon-t, az erőszakos bűnözésekkel foglalkozó osztály nyomozóját, aki szenvedélyes a munkája iránt, míg Ha Seok Jin játssza a bátyját, Ryu Sung Hoont, egy zseniális bírót, aki igyekszik a lehető leghidegebb és mindig logikus maradni, amikor ítéletet hoz. Jung Eun Ji Jo Eun Ki-t alakítja, egy szociális munkász, aki élete során mindenféle megpróbáltatáson ment keresztül, és már nem döbbenti meg szinte semmi.

Seasons of Blossom

Szereplők: Seo Ji Hoon, So Ju Yeon, Kim Min Kyu, Kang Hye Won, Yoon Hyun Soo, Oh Yoo Jin
Premier: szeptember 21
Vetítés: összes rész 17.00 órakor a Viki-n

A népszerű webfilmen alapuló „A Virágzás évszakai” a Seoyeon High School 18 éveseinek szerelmeit és barátságát meséli el. Az omniverzum stílusú történet mind a négy évszakban más-más főszereplőre összpontosít. A dráma azt a pillangó-effektust mutatja be, amely akkor következik be, amikor egy hat évvel ezelőtti eset, amikor egy fiú öngyilkosságot követ el, és egy lány nem tudja megállítani, kihatással lesz a jelenben élő tinédzserekre. A történet rávilágít a fiatal felnőttek aggodalmaira és fejlődésére is, akik nem tudnak őszinték lenni és elrejteni az igazi önmagukat.

Love in Contract

Szereplők: Park Min Young, Go Kyung Pyo, Kim Jae Young, Kang Hyung Suk
Premier: szeptember 21
Vetítés: szerda, csütörtök, 22.30 – tvN

A „Love in Contract” egy új rom-com, amely egy olyan szolgáltatásról szól, amely hamis feleségeket biztosít olyan egyedülállóknak, akiknek partnerre van szükségük, hogy elvigyék a társasági összejövetelekre, például iskolai évfolyamtalálkozókra és üzleti vacsorákra. Park Min Young a professzionális ál-feleséget, Choi Sang Eun-ot alakítja, aki azon kapja magát, hogy az élete összekavarodik a régi ügyfele, Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – akivel hosszú távú exkluzív szerződése van hétfőnként, szerdánként és péntekenként – és az újonc Kang Hae között. Jin (Kim Jae Young) keddre, csütörtökre és szombatra szeretne szerződést kötni vele.

May It Please the Court

Szereplők: Jung Ryeo Won, Lee Kyu Hyung, Jung Jin Young
Premier: szeptember 21
Vetítés: Disney+

A „May It Please the Court” egy jogi rejtélyes dráma két teljesen ellentétes ügyvédről, akik egy ügyön közösen dolgoznak. Jung Ryeo Won játssza a hidegvérű sztárügyvédet, Noh Chak Hee-t, aki mindenkin átgázol a siker érdekében. Lee Kyu Hyung karaktere áll vele szemben, mint Jwa Shi Baek, a formabontó ügyvéd, aki minden követ megmozgaz, hogy a céljait elérje. Minden epizód valós eseteken fog alapulni.

The Golden Spoon

Szereplők: Yook Sungjae (BTOB), Lee Jong Won, Jung Chaeyeon (DIA), Yeonwoo, Choi Won Young, Choi Dae Chul, Han Chae Ah, Son Yeo Eun, Jang Ryul, Son Woo Hyun, Song Ok Sook, Seung Yoo, Kim Kang Min, Jo Deok Hee, Kim Eun Soo
Premier: szeptember 23
Vetítés: péntek, szombat, 21.50, MBC

A webfilmen alapuló „Az aranykanál” egy szegény családból született gyermek történetét meséli el, aki egy titokzatos aranykanél segítségével életet cserél gazdag barátjával. Yook Sungjae a főszerepben Lee Seung Chunt alakítja, aki találkozik egy idős hölggyel, aki mindenfélét árul az utcán, és lehetőséget kap tőle arra, hogy megválassza jövőbeli életét. Lee Jong Won alakítja Hwang Tae Yongot, aki végül akarata ellenére sorsot cserél Lee Seung Chunnal. Jung Chaeyeon a becsületes és igazságos Na Joo Hee-t alakítja, aki chaebol családba született, Yeonwoo pedig a csinos és merész Oh Yeo Jint, aki szintén gazdag családban nőtt fel.

One Dollar Lawyer

Szereplők: Namgoong Min, Kim Ji Eun, Choi Dae Hoon, Lee Deok Hwa, Park Jin Woo
Premier: szeptember 23
Vetítés: péntek, szombat, 22.00, SBS

Az „One Dollar Lawyer” Cheon Ji Hoonról (Namgoong Min) szól, egy ügyvédről, aki elismert képességei ellenére csak 1000 won (körülbelül 0,75 USD) ügyvédi díjat számít fel. Cheon Ji Hoon hős, aki pénz és kapcsolat nélkül siet az ügyfelek megmentésére, nem fél attól, hogy szembeszálljon a gazdagokkal és hatalmasokkal, akik drága ügyvédeket használnak a törvény elől való megmeneküléshez. Kim Ji Eun játssza Baek Ma Ri-t, aki az ügyészi képzés utolsó szakaszában van. A bírói körökből származó „királyi családból” származik, kiváló képzettséggel és csodálatos jövővel.

Three Sibling Bravely

Szereplők: Lee Ha Na, Im Joo Hwan, Kim Seung Soo, Wang Bit Na, Lee Tae Sung, Kim So Eun, Lee Yoo Jin, Kim Yong Rim, Jung Jae Soon, Lee Kyung Jin, Song Seung Hwan, Jang Mi Hee, Jung Soo Young, Moon Ye Won
Premier: szeptember 24
Vetítés: szombat, vasárnap, 20.00, KBS2

A „Three Siblings Bravely” egy lendületes családi dráma három testvérről, Lee Sang Joon (Im Joo Hwan), a legidősebb fiú románcát követi nyomon, aki gyerekkorában mindent megkapott. A történet bemutatja, mi történik, amikor szerelmes lesz Kim Tae Joo-ba (Lee Ha Na), aki a legidősebb testvér a családjában, de ő úgy nőtt fel, hogy mindent feláldozott a családjáért. Kim So Eun lesz Kim Tae Joo húga, Kim So Rim pilatesoktató, míg Lee Yoo Jin legfiatalabb testvérüket,Kim Geon Woo-t alakítja, aki egy orvos.

The Empire

Szereplők: Kim Sun Ah, Ahn Jae Wook, Lee Mi Sook, Song Young Chang, Shin Goo, Oh Hyun Kyung, Lee Moon Shik, Kim Won Hae, Kim Hyung Mook, Tae In Ho, Kim Myung Ji, Kwon Ji Woo
Premier: szeptember 24
Vetítés: szombat, vasárnap, 22.30, JTBC

A „The Empire” a jogi területek túlzottan ambiciózus királyainak magánéletét követi nyomon. Kim Sun Ah játssza Han Hye Ryult, a Központi Kerületi Ügyészség speciális részlegének vezetőjét. Még a saját erőfeszítései által elért eredményeit is gyakran a családja sikerének tekintik az emberek. Ahn Jae Wook a főszerepben Na Geun Woo-t alakítja, Han Hye Ryul férjét és a jogi egyetem professzorát alakítja. Nehéz körülmények között nőtt fel, és mára odáig jutott, hogy a következő elnökválasztási verseny jelöltjeként említik.

Gaus Electronics

Szereplők: Kwak Dong Yeon, Go Sung Hee, Bae Hyun Sung, Kang Min Ah, Baek Hyun Jin, Heo Jung Do, Jeon Seok Chan, Go Woo Ri, Baek Soo Jang, Jo Jung Chi
Premier: szeptember 30
Vetítés: péntek, szombat, 21.00, ENA

A „Gaus Electronics” című webtoon-alapú vígjáték bemutatja azokat a küzdelmeket, amelyekkel minden irodai dolgozó átérezhet, valamint az irodai romantikát és barátságokat. Kwak Dong Yeon alakítja Lee Sang Sik-et, egy rendkívül durva embert, aki nem riad vissza attól, hogy kimondja a véleményét, ami gyakran konfliktusok középpontjába állítja. Go Sung Hee forróvérű munkatársát, Cha Na Rae-t játssza, aki képtelen uralkodni az indulatain. Bae Hyun Sung játssza Baek Ma Tan-t, a Gaus Electronics riválisának gazdag örökösét, aki titokban belépett kémkedni a Gaus Electronics-hoz, mint dolgozó, míg Kang Min Ah Geon Gang Mi-t alakítja, aki teljesen megváltozik, amikor alkoholt iszik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: