K-Plans

TERVEZETT FORDÍTÁSOK

  • DAL RI AND GAMJATANG

Kim Min Jae. Aki látta a Do you like Brahms-ot és nem szeretetett bele a mosolyába, az vak. 🙂 Így természetesen azonnal lecsaptam erre a sorozatra, amely szeptember 29-én kerül adásba először, a KBS2-n. Minden héten szerdán és csütörtökön vetítik majd, 16 kb. 70 perces részre lehet számítani.

Két ember történetét követhetjük majd nyomon, akik egy szépművészeti galériáért folytatott harcban kerülnek szembe egymással. A nő egy igazi finom, művelt, 7 nyelven beszélő, filozófiát és vallástudományt tanult művészettörténész, aki előbb egy múzeum kutatója majd igazgatója lesz. A férfi pedig egy nagyvállalat léha örököse, a szülei által nyitott kis spicy pork bone stew (fűszeres disznócsont pörkölt) kifőzde hatalmas étteremlánccá növi ki magát, ő maga azonban mindenhez lusta és még az iskolában sem volt képes sosem kimagasló eredményt produkálni.
Azt hiszem a kifinomult zongoraművész szerepe után jó lesz Kim Min Jae-t ilyen karakterként látni, nagyon várom.

  • CRIME PUZZLE

Yoon Kye Sang alakította az egyik legkedvesebb negatív karakteremet, az Outlaws c. filmben. Bár a negatív karakter egy picit finom megfogalmazás a filmbeli szerepét illetően, de én ott figyeltem fel rá a beteg agyammal. 🙂

A Crime Puzzle az MBC 16 részes sorozata lesz, pontos vetítési dátum egyelőre még nincs, az biztos, hogy egy hétfő-keddi idősávot fog kapni a sorozat, amelyben Yoon Kye Sang mellett Go Ah Sung lesz a másik főszereplő.

A történet egy kriminálpszichológus és egy profilozó története. Yoon Kye Sang egy elismert egyetemi professzor, az ország egyik legjobb kriminálpszichológusa, a barátnője – Go Ah Sung – pedig rendőrségi profilozó. Egy nap a férfi beismeri, hogy megölte a lány apját (aki képviselőjelölt, politikus) és még több embert is, amiért életfogytiglanra ítélik. A lány nem hisz a bűnösségében, elkezdi beleásni magát az ügybe, a börtönben a férfit 10 alkalommal tudja meglátogatni és közösen próbálják összerakni a kirakóst, ami mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatta.

  • FROM NOW: SHOWTIME

Park Hae Jin tökéletes és kihagyhatatlan. Ez a sorozat majd csak 2022 első felében kerül vetítésére az MBC műsorán, egyelőre csak annyit tudni róla, hogy Park Hae Jin egy bűvészt alakít benne. Rossz már nem lehet. 🙂

%d blogger ezt szereti: