K-Plans

TERVEZETT FORDÍTÁSOK

  • POLICE UNIVERSITY

Az imádott Cha Tae Hyun új sorozata. Tae hyun a sorozatban egy olyan nyomozót alakít majd, aki az egész életét a bűn üldözésére tette fel, emellett tanít az egyetemen. Itt találkozik egy kiváló hackerrel, akivel hamarosan szövetséget köt és közösen kezdenek dolgozni. Nem tűnik valami hatalmas ívű történetnek, de igazából, ha Cha Tae Hyun, akkor nekem teljesen mindegy is, áhítattal fogok csüngeni a képernyőn. 🙂

A sorozatot a KBS2 hozza el nekünk, a tervek szerint július 26-án indul a vetítés, minden héten hétfőn és kedden jelentkeznek új részekkel. A sorozat 16 kb. 60 perces részből fog állni.

Tae Hyun mellett a másik két főszereplő: Jung Jin Young és Krystal.

  • PLEASE, CHECK THE EVENT

Kwon Hwa Woon-t én a Mouse óta nem tudom elengedni. Annyira elképesztően zseniális volt Sung Yo Han szerepében, hogy azóta már minden korábbi sorozatát felkutattam és lesben állva várom a karrierje további állomásait.

A Please, check the event egy mindössze 4 részes minisorozat lesz az MBC-n, július 28-án kezdenek és szerdán, csütörtökön lesz vetítés abban a két hétben, míg műsoron lesz. Egy rész várhatóan 80 perces lesz.

Kwon Hwa Woon mellett a főbb szerepekben Bang Min Ah-t és Ahn Woo Jeon-t láthatjuk majd. A történet egy fiatal pár történetét követi, akik már szakítottak, de még közösen mennek el egy páros útra, amit együtt nyertek. A srác egy indie zenész, akinek a látszólagos lazasága mellett van egy sokkal komolyabb oldala is. A volt barátnője egy botanikus, akinek az a hitvallása, hogy legalább a növényekben, ellentétben a férfiakkal, meg lehet bízni. Harmadik szereplőnk egy fiatal író, aki anyaggyűjtés okán párok mellé szegődik idegenvezetőnek, hogy megfigyelje a párkapcsolatok dinamikáját. A közös út során beleszeret a lányba és valami egészen különleges és furcsa szerelmi háromszög bontakozik ki majd a nézők előtt.

  • DAL RI AND GAMJATANG

Kim Min Jae. Aki látta a Do you like Brahms-ot és nem szeretetett bele a mosolyába, az vak. 🙂 Így természetesen azonnal lecsaptam erre a sorozatra, amely szeptember 29-én kerül adásba először, a KBS2-n. Minden héten szerdán és csütörtökön vetítik majd, 16 kb. 70 perces részre lehet számítani.

Két ember történetét követhetjük majd nyomon, akik egy szépművészeti galériáért folytatott harcban kerülnek szembe egymással. A nő egy igazi finom, művelt, 7 nyelven beszélő, filozófiát és vallástudományt tanult művészettörténész, aki előbb egy múzeum kutatója majd igazgatója lesz. A férfi pedig egy nagyvállalat léha örököse, a szülei által nyitott kis spicy pork bone stew (fűszeres disznócsont pörkölt) kifőzde hatalmas étteremlánccá növi ki magát, ő maga azonban mindenhez lusta és még az iskolában sem volt képes sosem kimagasló eredményt produkálni.
Azt hiszem a kifinomult zongoraművész szerepe után jó lesz Kim Min Jae-t ilyen karakterként látni, nagyon várom.

  • CRIME PUZZLE

Yoon Kye Sang alakította az egyik legkedvesebb negatív karakteremet, az Outlaws c. filmben. Bár a negatív karakter egy picit finom megfogalmazás a filmbeli szerepét illetően, de én ott figyeltem fel rá a beteg agyammal. 🙂

A Crime Puzzle az MBC 16 részes sorozata lesz, pontos vetítési dátum egyelőre még nincs, az biztos, hogy egy hétfő-keddi idősávot fog kapni a sorozat, amelyben Yoon Kye Sang mellett Go Ah Sung lesz a másik főszereplő.

A történet egy kriminálpszichológus és egy profilozó története. Yoon Kye Sang egy elismert egyetemi professzor, az ország egyik legjobb kriminálpszichológusa, a barátnője – Go Ah Sung – pedig rendőrségi profilozó. Egy nap a férfi beismeri, hogy megölte a lány apját (aki képviselőjelölt, politikus) és még több embert is, amiért életfogytiglanra ítélik. A lány nem hisz a bűnösségében, elkezdi beleásni magát az ügybe, a börtönben a férfit 10 alkalommal tudja meglátogatni és közösen próbálják összerakni a kirakóst, ami mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatta.

  • ONLY ONE PERSON

Park Sung Hoon a szívem egyik legfontosabb lakója, amióta láttam a Psychopath Diary-ben. Jelenleg is épp az Into the ring c. sorozatát fordítom és ezt is mindenképpen vállalni szeretném, bár a közismerten hipochonder hajlamaimnak nem feltétlenül fog ez a sorozat jót tenni, de valamit valamiért.

A sorozatot a jTBC készítette és sugározza majd, november 29-től, 16 részen át. A részek egy órásak és minden hét hétfőn és kedden lehet rájuk számítani. Park Sung Hoon mellett Ahn Eun Jin, Joy és Kang Ye Won szerepelnek majd a sorozatban.

Három nő történetét ismerhetjük meg majd egy rendőr szemén keresztül. Mindhárom nő halálos beteg. Egyikük úgy dönt, hogy ha már úgyis véget fog érni az élete, magával visz a sírba egy rossz embert is. A másik nő egy influenszer, a harmadik pedig egy olyan nő, aki mindig is kilógott a sorból, nem tudott soha sehova beilleszkedni, amin a betegségéről kapott rossz hírek sem sokat segítenek. A három nő egy végzet felé tart, de teljesen másképpen élik meg az oda vezető utat.

  • YOU RAISE ME UP

Yoon Si Yoon. Akihez ebben a másodpercben mennék feleségül (pedig nem tervezek férjhez menni egyáltalán), ha megkérné a kezem. Mondhatnám, hogy viccelek. De nem. (erre még egyedül Lee Dong Wook volna nálam képes)

Mindenesetre ő az egyik főszereplője annak a sorozatnak, amely You raise me up címen kerül majd műsorra idén, várhatóan nyáron, de hogy pontosan hol és mikor, azt még nem tudjuk. 8 részes minisorozat lesz és én nagyon várom. Si Yoon mellett a női főszereplő az EXID Hani-ja lesz és felbukkan majd Park Ki Woong is.

A történet picit fura, de bízom benne, hogy mind Si Yoon, mind Hani a legjobbat hozzák ki majd belőle. Hani egy urológust alakít, aki gyönyörű és sikeres a szakmájában. A barátja (Park Ki Woong) pszichiáter, saját tanácsadó részleget vezet ugyanabban a kórházban, ahol Hani dolgozik. Jóképű, sikeres és gazdag, csak éppen picit el van szállva magától, ami eléggé idegesíti a barátnőjét, aki hogy kis borsot törjön az orra alá, egyre többet emlegeti az első szerelmét, akihez foghatót nehéz találni, állítása szerint.

Csakhogy egy nap a klinikán szembe jön az első szerelem, Si Yoon, akinek – finoman fogalmazva – picit megkopott már a fénye. A köztisztviselői vizsgával próbálkozik évek óta, a folyamatos tanulás és stressz miatt elhízott és a libidójára és keményen kihat az életmódja, impotencia jeleit véli felfedezni magán, ezért fordul urológushoz… Hani pedig megpróbálja picit kipofozni és újra formába hozni, ha már mindig rá hivatkozik a mostani, tökéletes barátja előtt… 🙂 A sorozat természetesen vígjáték és bár ezt mondtam már, de nagyon várom.

  • FROM NOW: SHOWTIME

Park Hae Jin tökéletes és kihagyhatatlan. Ez a sorozat majd csak 2022 első felében kerül vetítésére az MBC műsorán, egyelőre csak annyit tudni róla, hogy Park Hae Jin egy bűvészt alakít benne. Rossz már nem lehet. 🙂

%d blogger ezt szereti: