A legmeglepőbb sorozatos/filmes cameo-k

A következőkben a rajongók által talán legkedveltebb, váratlan és meglepő cameo-s jeleneteket vesszük sorra:

Lee Joon Gi és Kim Soo Hyun – Hotel del Luna

Lee Joon Ki a Hotel del Luna-ban a hotel korábbi menedzserét, vezetőjét alakította, aki kilépése után papként folytatta a “pályafutását” és ördögűzéssel foglalkozik. Egyes hírek szerint IU kedvéért vállalta el ezt a rövidke szerepet, mivel jóbarátok.

Kim Soo Hyun a New Blue Moon hotel vezetőjént tűnik fel egy pillanatra. A leszerelése után ez volt az első szerepe és bár csak 1 perc erejéig volt látható a képernyőn, míg is maradandó nyomot hagyott sokakban.

Jo Jung Suk – The legend of the blue sea

A sorozatban ő segít Shim Cheong-nak, hogy pénzt tudjon varázsolni a gyönggyé vált könnycseppeiből és támogatja abban is, hogy végre elnyerje Heo Joon Jae szívét. A szerepe és a karaktere frissítő színt hozott a sorozatba.

Lee Jong Suk – Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

A Bok Chicken étterem vendégeként láthattuk a sorozatban, emlékszem, mennyire örültem neki, mikor megláttam. És még egy kis kellemes W-Two World utalást is sikerült belesűríteniük ebbe a rövid jelenetbe. Lee Jong Suk és a főszereplő Lee Sung Kyung a való életében állítólag hosszú évek óta közeli barátok.

Park Bo Gum – Itaewon Class

Oh Soo Ah éttermében ő az új séf. Egy lehetséges romantikus szál is felsejlett a megjelenésével, mert Oh So Ah láthatóan odavolt a szakácstudományáért is és még jóképűnek is tartotta.

Jung So Min és Lee Min Ki – What’s wrong with secretary Kim?

A Because this is my first life párja egy visszaemlékezés erejéig tűnik fel a sorozatban, ők alakítják Kim Mi So szüleit. A tengerparton láthatjuk őket, nagy egyetértésben, a 3 gyerekük társaságában.

Lee Dong Wook – Search: WWW

Bae Ta Mi volt pasijént jelenik meg a sorozatban. A váratlanul megjelenése a liftben nem csak a nézőket lepte meg, hanem a történet szerint a volt barátnőt is, aki hirtelen azt sem tudta, mit csináljon.

Bae Suzy – My love from another star

Do Min Joon tanulójaként láthatjuk Suzy-t a sorozatban. A szerepe egyértelmű visszautalás a sokkal korábbi Dream High sorozatos szerepére.

Yeo Jin Goo – Start up

A Chang Seong Ltd. ügyvezetőjeként jelenik meg a 16. részben. Ő kölcsönözte egyébként a hangját az időjárás jelentést bemondó Mesterséges Intelligenciának is.

Kim Hyun Yoon és Lee Jae Wook – True Beauty

Az Extraordinary You-ban látható karaktereik szerepében jelentek meg a 4. részben egy jelenet erejéig.

Seo In Guk és Jung So Min – Abyss

Ők a Smile has left your eyes-ban játszottak közösen 2018-ban. Az Abyss-ben mindketten a Halált (Grim Reaper) alakítják és bár rövid ideig láthatjuk őket a képernyőn, a szerepük fontos a történet a szempontjából.

Kim Soo Hyuk – Crash landing on you

Egy északi kémet alakít a sorozatban, amely egyébként egy kis visszautalás egy korábbi szerepére, ahol szintén északi kémként láthattuk a Secretly Greatly c. filmben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: