What’s wrong with Secretary Kim?

Lee Young-Joon egy hatalmas vállalat, kissé nárcisztikus elnöke, akinek életét gyerekkori, feldolgozatlan traumák is árnyékolják. 9 éve segíti a munkáját a titkárnője, Kim Mi-So.
Kim Mi-So számára ez azt jelenti, hogy az irodába elsőnek érkezik és utolsóként távozik, napi 24 órában elérhető, a főnöke minden rezdülését ismeri, a táskájában mindig van tartalék nyakkendő, idegen nyelveket tanul, hogy megfeleljen maximalista főnökének és még arra is ő figyel, hogy Young-Joon aktuális barátnői minden ünnepen kapjanak ajándékot és virágot.

Egy nap Kim Mi-so bejelenti, hogy felmond. Főnöke, mindamellett, hogy nem érti az okokat, őrültebbnél őrültebb módszerekkel próbálja maga mellett tartani (beleértve ebbe akár azt is, hogy feleségül kéri, csak legyen mindig mellette). Kim Mi-So még annyi ideig marad a cégnél, amíg az utódját betanítja, ennyi ideje van a főnökének arra, hogy meggyőzze, bármi áron, hogy maradjon.

A legüdítőbb sorozatok egyike, zseniális karakterekkel, remekül megírták a nárcisztikus főnököt, aki minden fényes felületen a saját tükörképét csodálja és az életét a főnökének alávető titkárnőt, aki egy nap rádöbben, szeretné ha az élete végre róla szólna. A mellékszereplők, Young-Joon legjobb barátja, az irodai dolgozók minden elképesztően kitalált karakterek, azon sorozatok egyike, amelyben nincs üresjárat, nincsenek töltelék részek vagy töltelék jelenetek, első perctől az utolsóig a megszokott színvonalat hozzák.

Feliratok az Ázsia Ékkövein érhetőek el, online a sorozat pedig a Sorozatbarát oldalán nézhető.

Jó szórakozást mindenkinek!

One thought on “What’s wrong with Secretary Kim?

  1. Ez a sorozat tényleg fergeteges. Vicces az alaptörténet, nagyszerűek a karakterek, és az őket megformáló színészek is. Rengeteg sorozatot nézek, a legtöbb nem hagy mély nyomot bennem (12 egy tucat) de ez azok közé tartozik, ami kiemelkedik az átlagból és többször is újra lehet/kell nézni. Köszönöm a fordítást! 🙂

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: