Just between lovers

Főhősünk, Lee Gang Doo kiskorában focista akart lenni, azonban egy baleset véget vetett álmának. Egy hatalmas, éppen akkor nyílt bevásárlóközpont összedőlt amikor ő és az apja épp bent voltak. A tragédiában rengetegen haltak meg, s mint kiderült, mulasztás miatt történt az épület összeomlása. Jelenleg részmunkákból tartja fent magát, az élete fizika és lelki fájdalmak között telik. A baleset óta fájdalomcsillapítókat szed a lába miatt és folyamatosan rémálmok gyötrik. Főhősnők, Ha Moon So modelleket készít különböző építkezésekről, kreatív építőmérnök. Azért építi meg előre modellezve a tervezett épületeket, hogy lássa megállnak-e majd a lábukon, mivel szerinte elengedhetetlen a biztos alap egy épületnél. Ő maga is a tragédia túlélője, azonban folyton magát hibáztatja, hisz kistestvérét már nem tudták élve kihozni a romok közül.

Az áruház tragédiájának túlélőit (és a halottak családtagjait) hosszú évek után az hozza össze újra, hogy a baleset helyszínén új építkezés indul, egy új lakópark épülne a valaha volt áruház helyén.

Ez a sorozat sem való mindenkinek, azt gondolom. Nagyon lassú folyású, nagyon. Cserébe gyönyörű, mind a képi világa, mind a mondanivalója, mind maga a történet, de aki akcióra, fejkapkodós cselekményre vár, az csalódni fog. Én nagyon szerettem, bár ez a sorozat tényleg igazi dráma, ahol nagyon kevés pozitív eseményt kapunk a sok szenvedés mellé, de valahogy mégsem csömörlik meg tőle az ember, nem érzi azt, hogy ez sok, ezt már nem bírom.

Ázsia Ékkövein található a felirat, online nézési lehetőséget a Sorozatbarát kínál.

Aki felkészült lelkileg rá, mindenképpen fogjon bele!

Just between lovers” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia! Most állt össze a fejemben, hogy ezt a sorozatot a Te fordításodban láttam. 🙂 Ez az egyik legjobb dráma, a maga műfajában és bár tényleg borongós hangulatú, én imádtam, mert rengeteg érzelem van benne, a történet is logikus, a szereplők pedig hitelesek és szerethetők. Köszönöm szépen a fordítást, ez a sorozat ott van a kedvenceim között, nálam 10/10-es. 🙂

    Kedvelés

  2. Láttam ezt a sorozatot, és nagyon-nagyon tetszett. A fiú főszereplő egyszerűen fantasztikus volt. A lány nem a kedv nem a kedvencem, de itt ő is nagyon jól játszott. Tényleg nem egy könnyed szórakozás, de nagyon szerettem őket.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: