Into the ring/Memorials

Az Into the ring semmiképpen sem egy hétköznapi, szokványos sorozat. Talán éppen emiatt nem is való mindenkinek. Ahogyan filmezték, az is eléggé sajátos, furcsák, a megszokottól eltérőek a kamerák szögei és a karakterek is szélsőségesek, a főszereplő hölgy kifejezetten harsány és hangos, ami sokaknak, még a koreai temperamentumhoz szokottaknak is sok lehet. Én szerettem, de én elfogult vagyok, mert a férfi főszereplő kifejezetten kedvencem, miatta is fogtam bele a sorozatba.

A történet nem bonyolult. Adva van Goo Se Ra, 29 éves, pár hónapnál tovább egyetlen munkahelyen sem képes megmaradni, mert ő a “bejelentések, panaszok királynője”. Mindenért reklamál, mindenhol. Hogy a sós garnéla fesztiválon van import garnéla, hogy nem működik a kijelző a buszmegállóban, hogy a hivatal bejáratánál zavaró helyen van a virágcserép. A helyi hivatali ügyfélszolgálaton külön ügyintéző foglalkozik már az ő bejelentéseivel, amit ők kötelesek kivizsgálni.

A munkahelyein is hasonlóképpen viselkedik, nem is tűrik meg sokáig sehol, persze érzése szerint mindig jogtalanul és szabálytalanul bánnak el vele.

Egy nap a kerületi tanács egyik képviselője meghal, időközi választásokat írnak ki. Se Ra éppen megint munka nélkül van és már elképzelése sincs, hogy hova jelentkezhetne, ezért úgy dönt, indul a választáson, képviselő lesz.

A sorozat a képviselői karrierjét követi végig, annak minden mélységével és magasságával.

Feliratok elérhetőségei:

A feliratok jelenleg 1-16. részig, végig állnak rendelkezésre, letölthetőek egyben, IDE kattintva.

A sorozat Ázsia ékkövei oldala pedig ITT érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: