Song Joong Ki új sorozata

A JTBC hírei szerint a legújabb drámájuk főszereplője Song Joong Ki lesz, Lee Sung Min társaságában, akit a Pasta-ból ismerhetnek talán legjobban a sorozatok kedvelői.

A dráma címe: The youngest son of a chaebol family” lesz, azaz “Egy chaebol család legkisebb gyermeke.” A forgatás az év második felében kezdődik majd, a vetítés pedig már biztosan át fog csúszni 2022-re.

A sorozat témája igen érdekes: Yoon Hyun-Woo több, mint 10 éve a Soonyang cégcsoportnak dolgozik. A vállalatot irányító család minden ügyes-bajos, sokszor személyes dolgával is ő foglalkozik. A család cselédi sorban tartja, majd váratlanul sikkasztással vádolják. A család legfiatalabb gyermeke, Jin Do-Joon hirtelen felindulásból megöli. Azonban a halála pillanatában a lelki átköltözik saját gyilkosa, Jin Do-Joon testébe. Yoon Hyun-Woo a fiú testében továbbélve úgy dönt, bosszút áll a családon, amely tönkretette.

A Pasta idegesítő főpincére/étteremvezetője, Lee Sung Min, ezúttal a chaebol család fejének szerepét kapta, szerintem kiválóan illik is hozzá egy ilyen szerep.

Mellettük láthatjuk majd még Shin Hyun Bin-t, Kim Nam Hee-t, a Girl’s Generation-ből Tiffany-t és Park Hyuk Won-t.

A sorozat egy népszerű netes regényen alapszik, és a She was pretty és a W – Two word rendezője, Jeong Dae Yun ül a rendezői székbe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: