A BTS lett a jövő nemzedékéért és kultúrájáért felelős elnöki megbízott Dél-Koreában

Dél-Korea elnöke a BTS-t jelölte ki a jövő nemzedékéért és kultúrájáért felelős elnöki megbízottnak. A csapat fogja Dél-Koreát képviselni az ENSZ 75. közgyűlésén.

Július 21-én jelentette be az elnök, hogy tekintettel arra, hogy a BTS világszinten ikonná vált a fiatal generációk számára és hatalmas szerepe van a koreai kultúra terjesztésében, világszinten való megismertetésében, így őket nevezi ki elnöki küldötté, ők képviselők leghitelesebben a jövő nemzedékét és a koreai kultúrát.

A csapat részt fog venni az ENSZ 75. közgyűlésén, ahol felszólalásuk célja az lesz, hogy a fiatalokhoz szóljanak a világ minden táján. A BTS üzenete mindig a reményről, a kitartásról szól, rengeteg rajongójuk talált már bennük és a dalszövegeikben vigaszt, erőt és iránymutatást, kiválóan tudnak a fiatalok nyelvén beszélni és reményt közvetíteni az egyébként, a haladó világ káoszában lebegő és elvesző, önmagukat kereső fiatalok számára. Az elnök kiemelte, hogy a BTS egyaránt alkalmas arra, hogy a jövő nemzedékeit megszólítsa és egyúttal a koreai nemzet diplomáciai erejét globális szinten is megerősítse.

A BTS legújabb dala, a Permission to dance is a vigasz üzenetét hordozza, a dalhoz tartozó koreográfiába még jelnyelvi elemeket is beemeltek. Az elnöki iroda szerint ez a dal is a reményt hivatott erősíteni az emberek között, arra ösztönöz, hogy különböző, eltérő háttérrel rendelkező emberek is békében éljenek egymással, megteremtődjön egyfajta társadalmi harmónia, amely különösen fontos a világjárvány okozta bizonytalanság idején. Az elnök reméli, hogy a BTS, mint Dél-Korea képviselője és küldötte, segít majd megerősíteni Dél-Korea nemzetközi státuszát és egyúttal, dalain keresztül a remény és a pozitív hozzáállás üzenetét juttatja el a rajongókhoz világszerte.


	

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: