A BTS tagjai az eddig elért eredményeikről, az elnöki kinevezésről és még sok másról meséltek

A BTS tagjai nyíltan meséltek az eddig elért eredményeikről, az elnöki megbízásukról és sok másról az SBS News 8 c. műsorában.

A srácok július 24-én vettek részt a műsorban, ahol az interjú alatt nyíltan válaszoltak minden kérdésre. A Billboard listán elért történelmi sikerükre reagálva RM elmondta: “Ma még ma is csak egy álomnak tűnik. Amikor a Butter megjelent, sosem gondoltuk volna, hogy 7 héten át vezetni fogja a listákat. Hatalmas megtiszteltetés ez nekünk. Köszönjük minden ARMY tagnak és mindenkinek, aki hallgatja.”
Jin hozzátette: “Az, hogy a BTS egyike annak a 3 történelmi zenekarnak, együttesnek, aki ilyen sikereket volt képes elérni a Billboard listán, az ARMY-nak köszönhető. Hálásak vagyunk, hogy hallgatják a zenénket és a jövőben még keményebben fogunk dolgozni, hogy ezt a szeretetet megháláljuk. Szeretünk benneteket, ARMY!”

Az új daluk, a Permission to dance koreográfiájába jelnyelvi részeket is beépítettek. Erről J-hope a következőket mondta: “Pozitív energiát, vigaszt és egy kis reményt szerettünk volna a világ minden táján élő hallgatóinknak továbbadni, ezért döntöttünk a nemzetközi jelnyelv használata mellett. ” Az egyre jobban terjedő Permission to Dance kihívásról pedig azt mondta: “Valami olyat akartunk, kitalálni, amit a pandémia alatt is közösen tudunk csinálni a rajongóinkkal. Ez egy kiváló lehetőség nekünk és a rajongóinknak arra, hogy egy kicsit kapcsolatot tudjunk teremteni a rajongóinkkal.”

SUGA elmondta, hogy szeretné, ha újra jelölnék őket Grammy-díjra és még jobban örülne, ha nyernének is.

V a Blue&Grey kapcsán a következőket nyilatkozta: “Senki sem, mi sem, tudta előre, hogy ilyen lesz majd a helyzet. A teljes program és menettervünket hirtelen törölték, amitől mindannyian eléggé depressziósak és idegesek lettünk. A lehető legnyíltabban akartam ezekről az érzésekről beszélni, ezért írtam róla egy dalt. A depressziót és a sok idegeskedést a szürke és a kék színek használatával próbáltam kifejezni. A dal végül rákerült a “BE” c. lemezünkre.”

A BTS-t a napokban nevezték ki a fiatalokért és a kultúráért felelős elnöki megbízottnak. RM elmondta, miért vállalták el ezt a megtisztelő felkérést: “A korunkból adódóan együtt nőttünk fel a jelenlegi fiatal generációval. Akármilyen kis hatásunk is lehet az életükre és arra, ahogy a sorsuk alakul, a lehetőségeinkhez mérten segíteni szeretnénk rajtuk. Ez egy hatalmas felelősség, de boldogan vállaljuk. Megyünk és megtesszük, ami csak tőlünk telik, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki ebből a tisztségből.”

Jimin azt mondta, hogy “Néha a saját tenni akarásunknál is nagyobb nyomás az rajtunk, hogy szeretnénk a rajongóinknak visszaadni azt a rengeteg szeretet, amit tőlük kapunk. Csak nekik köszönhetően létezünk és nehéz visszaadni azt a rengeteg szeretet, amit ők adnak, bármennyire is igyekszünk.”

A személyes célkitűzései kapcsán Jungkook elmondta, hogy olyan típusú ember, aki sok dolgot szeret csinálni egyszerre. “Szeretem, amit most csinálok, így jelenleg csak mint énekesnek vannak további álmaim és vágyaim, magánemberként nincs már semmi több, amire vágyhatnék. Szeretnék minél több rajongónkkal találkozni majd a jövőben. Talán ezt nevezhetném az álmomnak.”

A lenti videóban elérhető a teljes interjú:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: