Bemutatkoznak a Police University férfi tanulói

A Police University hétfőn indul majd a KBS2-n. A főszerepben láthatjuk Cha Tae Hyun-t, Krystal-t és Jinyoung-ot (B1A4). Utóbbiak egyetemi tanulók, rendőrnek készülnek, Tae Hyun pedig egy lelkes nyomozót alakít, aki tanít az egyetemen és belevonja a diákjait egy szövevényes ügy felgöngyölítésébe.

Jinyoung egy Kang Sun Ho nevű zsenit fog alakítani, aki egyébként hacker is, tehát elég furcsa és szokatlan az, hogy mindeközben rendőrnek készül éppen. Az ő karaktere állítólag majd nagyon sok, pozitív változáson megy át az egyetemi évei alatt.

Lee Dal a melegszívű No Bum Tae-t szerepében kerül elénk, ő lesz az iskola „informátora”, a helyi mindentudó. Sokszor meggondolatlanul cselekszik és beszél, de senki nem tud igazán haragudni rá.
Yoo Young Jae a minden lében kanál, örökké ezerrel pörgő Jo Joon Wook-t alakítja majd. Mivel jóképű és nagydumás, így ő az iskola ún. hangulatfelelőse. Kezdetben kettejük között egy jól működő kapcsolat alakul ki, de idővel riválisokká válnak.

És ott van végül az alapos, racionális és hajlíthatatlan Parn Min Gyu, akit Chu Young Woo kelt majd életre. Ő az elvek embere, mindenben maximálisan a szabályokat követi és ebből nem hajlandó egy centit sem engedni. Miután találkozik az egyetemen Kang Sun Ho-val (a hacker srác), aki az ő szöges ellentéte mindenben, az élete kisiklani látszik és a feje tetejére áll a jól felépített kis világa.

A sorozat producerei szerint a Police University története és karakterei izgalmasak és magukkal ragadják a nézőket. Igyekeztem a tanulók problémáit valósághűen ábrázolni, szerintük sokan, ha nem is rendőrnek tanultak, de ha voltak egyetemisták, átérezhetik a karakterek helyzetét, hiszen ilyen kapcsolatok, ilyen bonyodalmak és helyzetek minden egyetemi közösségben előfordulhatnak. Egyúttal úgy érzik, hogy sikerült jóképű, kellemes megjelenésű színészeket összeválogatniuk, amely csak még inkább vonzani fogja a nézőket. 😊

Én Cha Tae Hyun miatt fogom nézni elsősorban, de az tény, hogy nem árt, ha a többiek is szimpatikusak és jól esik rájuk nézni. 😊

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: