Check Out The Event

Új képeket hozott nyilvánosságra az MBC az augusztus 14-én induló minisorozatából, amelyben Minah (Girl’s Day) és Kwon Hwa Woon (Mouse) lesznek a főszereplők.

A Check out the Event egy romantikus sorozat lesz, amelyben egy volt szerelmespár tagjai már a szakításuk után nyernek meg egy közös utazást, amelyre még akkor jelentkeztek, amikor együtt voltak. Mivel mindketten el akarnak menni, így arra jutnak, hogy az utazás idejére eljátsszák, hogy még mindig együtt vannak és több más pár társaságában elutaznak Jeju-szigetére.

Minak karaktere – Ha Song Yo – egy botanikus kertben dolgozik és nagyon nehezen tudja csak feldolgozni a szakítást. Kwon Hwa Woon pedig egy kívülről kemény, de belül nagyon is érzékeny lelkületű indie zenekar énekesét alakítja majd.

A megjelent képek szerint is a pár között még mindig kiváló az összhang, így a rajongók már most azon gondolkodnak, hogy vajon mi vezethetett odáig, hogy szakítottak és hogyan fog alakulni a kapcsolatuk az utazás után és miképpen kerül majd a képbe az idegenvezető srác.

A sorozat készítői azt mondják, hogy sokan, akik túl vannak egy nehéz szakításon, magukra ismerhetnek majd a sorozat szereplőiben.
Számomra ez a sorozat az év egyik legjobban vártja, Kwon Hwa Woon miatt. Már csak 11 nap és kiderül, megérte-e ennyire várni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: