Son Ye Jin és Jeon Mi Do közös sorozata indul a jTBC műsorán

Son Ye Jin, akit a legtöbben talán a Crash landing on you c. sorozatból ismernek, és Jeon Mi Do, akinek a Hospital Playlist hozta meg a népszerűséget, lesznek a főszereplői a jTBC új, „39, 40” c. sorozatának.

A csatorna csütörtökön jelentette be, hogy mindkét színésznő hivatalosan is csatlakozott a sorozathoz, amely várhatóan a jövő év első felében kerül majd adásba.

Kim Ji Hyun lesz a harmadik a főszereplő, a 3 színésznő középiskolai jóbarátokat alakít majd.

A sorozat a 3 barátnő magán – és szakmai életét követi majd, a rendező pedig a Run on-t is jegyző Kim Sang Ho lesz.

Son Ye Jin egy bőrgyógyászt alakít majd, akinek egy magánklinikája van Gangnam-ban. Látszólag mindene megvan, sikeres a munkájában, kedves a betegeivel és egy gazdag, de szerető családban nőtt fel.

Jeon Mi Do egy tanárt alakít majd, aki leendő színészeket tanít. Az álma az volt, hogy színésznő legyen, de végül csak tanítja a mesterséget. Felvágták a nyelvét, szókimondó, de a kemény külső mögött, nagyon is érző, sérülékeny lelke van.

Kim Ji Hyun egy kozmetikai márka menedzserét játssza majd. Befelé forduló, introvertált személyiség és még soha életében nem randizott senkivel.

A férfi főszereplők között találjuk majd Yeon Woo Jin-t, aki egy 39 éves bőrgyógyászt alakít, aki nemrég tért vissza Amerikából és azonnal felfigyel a csinos kolléganőjére, Son Ye Jin-re.

Lee Moo Saeng a Camp Entertainment ügyvezetőjének karakterét formálja majd meg, ő iskolás kora ismeri a Son Ye Jin által játszott orvosnőt. Rajta keresztül ismeri meg Jeon Do Mi karakterét, a tanárnőt, akibe azonnal beleszeret.

Lee Tae Hwan pedig egy 35 éves séf bőrébe bújik majd, aki egy éttermet üzemeltet Chinatown-ban. Habár elég tehetséges ahhoz, hogy akár a legjobb éttermekben dolgozzon, ő inkább sajátot nyit, hogy olyan ételeket készíthessen, amilyeneket ő akar. A női főszereplők nála találkoznak rendszeresen, az éttermében ülnek össze beszélgetni, kikapcsolódni.

A forgatókönyvet az Encounter írója, Yoo Young Ah jegyzi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: