Check out the event

A Please, check the event egy mindössze 4 részes minisorozat lesz az MBC-n, július 28-án kezdenek és szerdán, csütörtökön lesz vetítés abban a két hétben, míg műsoron lesz. Egy rész várhatóan 80 perces lesz.

Kwon Hwa Woon mellett a főbb szerepekben Bang Min Ah-t és Ahn Woo Jeon-t láthatjuk majd. A történet egy fiatal pár történetét követi, akik már szakítottak, de még közösen mennek el egy páros útra, amit együtt nyertek. A srác egy indie zenész, akinek a látszólagos lazasága mellett van egy sokkal komolyabb oldala is. A volt barátnője egy botanikus, akinek az a hitvallása, hogy legalább a növényekben, ellentétben a férfiakkal, meg lehet bízni. Harmadik szereplőnk egy fiatal író, aki anyaggyűjtés okán párok mellé szegődik idegenvezetőnek, hogy megfigyelje a párkapcsolatok dinamikáját. A közös út során beleszeret a lányba és valami egészen különleges és furcsa szerelmi háromszög bontakozik ki majd a nézők előtt.

FELIRATOK ÉS LETÖLTÉS – ONLINE ELÉRHETŐSÉGEK

Letölthető feliratok (mediafire linkek): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész

Letölthető sorozatrészek (mega linkek): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész

Online elérhetőség (videa): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész

A sorozat Ázsia Ékkövei oldala ITT érhető el.

Check out the event” bejegyzéshez 5 hozzászólás

    1. Nekem jó, de feltöltöm újra. Elég gyenge volt most az angolja, néhol többet beszélnek, hosszabban fejezik ki magukat, mint amennyi angol szöveg volt mellé, így esetleg tűnhet úgy, hogy beszél az illető, de nincs alatta felirat elég. De annyit értek a koreaiból is, hogy ez jelentésből nem vett el, csak tömörebben fogalmaztak most valamiért, akik angolra fordították.

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: