Happy birthday, Kwon Hwa Woon

Ma töltötte be 32. (koreai számítás szerint már a 33.) életévét Kwon Hwa Woon. Őt sokan nem ismerik még idehaza, vagy legalábbis nem tudnak róla, hogy ismerik. Én nagyon szeretem, ezért írok róla egy picit, mert tényleg különleges helye van a szívemben.

Én Kwon Hwa Woon-t a Mouse-ban ismertem meg. A Mouse szerintem az év egyik legjobb sorozata volt, de a többséggel ellentétben engem nem Lee Seung Gi fogott meg a történetben, hanem az “ellenfelét”, az orvost alakító Kwon Hwa Woon. Ebben természetesen hatalmas szerepe volt annak a zseniális szerepnek, amit ráosztottak, de aztán az idő megmutatta azt is, hogy jól választottam, amikor felfigyeltem rá.

Mouse – Sung Yo Han

A Mouse után azonnal megnéztem, hogy mikben láthattam még és bár főszerepe nem volt, de sok sorozatban szerepelt. Megdöbbentő volt más szerepekben látni, mert akkor világlott ki igazán, hogy mennyire kiváló színész, hiszen teljesen különböző karakterek bőrébe bújva tényleg szinte más emberré válik.
Hogy mikben lehetett látni?

Ő volt Yeongyang király a River where the moon rises c. sorozatban:

Cha Do Hyun nyomozó a Zombie Detective-ben:

Kim Yeon Joon, az ex-férj, a Lie after lie c. sorozatban:

Heo Joon, rezidens, a Doctor John-ban (ez az egyik kedvenc karakterem tőle):

Játszott piti bűnözőt a Switch – Change the world-ben:

És hogy miért mondtam azt róla korábban, hogy “jó választás volt”? Instagramon elkezdtem követni (nincs még sok követője, talán 40.000 körül jelenleg), volt pár vele kapcsolatos megosztásom, stb., és egy nap arra keltem, hogy követni kezdte az oldalamat. Hogy ez most a mögötte álló sajtós csapat döntése volt-e, hogy visszakövetnek rajongókat, nem tudom, de igazából nem is érdekel. Még kezdő színészekhez képest is sok interakcióba lép a rajongóival, ami nagyon szimpatikus, lájkol posztokat, kommenteket, megoszt olyan képeket, videókat, amelyeket a rajongók készítettek róla.
Sőt, épp a napokban az egyik általam megosztott kép kapcsán kaptam üzenetet, hogy át tudnám-e küldeni neki nagyobb felbontásban:

Így kétség sem fért ahhoz, hogy amikor kiderült, hogy főszerepet kapott egy 4 részes MBC minisorozatban – ami augusztus 14-én kerül majd adásba, azonnal le is csaptam rá és vállaltam a fordítását, a legnagyobb örömmel.

Nagy örömmel tekintek a jövő elé vele kapcsolatban és kíváncsian várom, hogy merre sodorja majd az élet és milyen szerepei lesznek, én mindenesetre biztosan itt leszek, hogy rajongjak mindenért, amit csinál. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: