Jung Hae In

7 DOLOG, AMIÉRT NAGYON SZERETJÜK

 1. A MOSOLYA

2. A HIHETETLEN VERSENYSZELLEME
Imád nyerni, de ha úgy hozza a helyzet, akkor az illem és az udvariasság felülírja a nyerni akarást. 🙂

3. MINDEN ÉRZELMET BÁTRAN ÉS KÖNNYEN KI TUD FEJEZNI
A rajongói szerint ő tud a legszebben sírni is. 🙂

4. AHOGY ÉNEKEL
Jung Hae In nem csak színésznek, de énekesnek is kiváló!

5. HOGY MÉG EGY BICIKLIN ÜLVE IS TUD FLÖRTÖLNI

6. INTROVERTÁLT ÉS MÉG MINDIG KÉPES IZGULNI

7. A TEHETSÉGE
A legkülönbözőbb karaktereket is képes tökéletesen eljátszani.

SOROZATAI

A rajongóinak nagyon jó dolga van. Ha lassú folyású romantikára vágynak, ha történelmi komédiát néznének, találnak maguknak nézni valót. De akkor sem kell kétségbeesniük, ha egy pörgős fantasy-ra, thrillel-e vagy éppen egy kis melodrámára vágynak.

SOMETHING IN THE RAIN – 2018

Ez volt az első főszerepe.
A sorozatban a 25 éves Seo Joon Hee alakítja, aki egy szétesett családban él. Beleszeret a nővére nála 10 évvel idősebb legjobb barátjába. Ő a tökéletes barát, olyan, amilyenről minden nő álmodik. Támogató, megértő, mindig jókedvű és feltétel nélkül bízik azokban, akiket szeret. De sajnos a családi háttere miatt számos alkalommal hátrányos megkülönböztetés éri.
Rengeteg nehéz témát boncolgat a sorozat és tartogat a nézők számára pár fájdalmas pillanatot is. Számtalan olyan karakter van benne, akik borzolják a nézők kedélyeit és Jung Hae In karaktere annyira szerethető, hogy sokan azt írták a sorozatot nézve, hogy mindent megtettek volna, hogy segítsenek neki megőrizni azt a gyönyörű és őszinte mosolyát. Akik látták, azt mondják, itt játssza eddigi pályafutása legszerethetőbb karakterét, azonban talán ez a karaktere megy át a legtöbb és legfájdalmasabb nehézségen is.

ONE SPRING NIGHT – 2019

Ebben a sorozatban egy teljesen más oldalát mutatta meg. Egy olyan embert alakít, aki a történet első felében mindent megtesz azért, hogy elrejtse az érzelmeit, semmit nem mutat ki abból, ami benne zajlik.
Láthatjuk első látára szerelembe esni, összetörni és a padlóról újra felállni.
Mint mindenhol, itt is tökéletesen alakítja a kisgyereket nevelő gyógyszerész karakterét.

A PIECE OF YOUR MIND – 2020

Ez egy igazi lassú, melankolikus dráma, amelyben Jung Hae In egy zsenit alakít, aki a mesterséges intelligenciával foglalkozik. Nem tudja elengedni az első szerelmét, ezért arra próbálja meg felhasználni a mesterséges intelligenciát, hogy legalább egy darabját a magáénak tudhassa.
Hatalmas birtoklási vágy van benne, ezért is képtelen az első szerelméről lemondani. A sorozat végére azonban meg kell tanulnia, hogy az elengedés képessége mindennél fontosabb és akármilyen hosszú és fájdalmas folyamat, de végig kell járni az útját. Ha szeretünk valakit, az nem jelenti azt, hogy együtt is fogjuk vele leélni az életünket, bármilyen nehéz is ezt elfogadni.

A rajongói szerint több olyan sorozatban is szerepelt, ahol nem övé volt a főszerep, de a karaktere is a kiemelkedő játéka túlragyogta még a főszereplőket is. Nézzük meg most ezeket:

WHILE YOU WERE SLEEPING – 2017

Han Woo Tak egy igazi önzetlen rendőrtiszt. A szerepe rengeteg pluszt hozott a történetbe, mindkét főszereplővel való kapcsolata sok színt és változatosságot emelt be a sorozatba. Sokan ezt tartják az áttörésnek a karrierje szempontjából, ezután is kapta meg az első főszerepét.

PRISON PLAYBOOK – 2017

A Prison Playbook egy gyönyörű dráma, amely egy börtönben játszódik és emberi sorsokat mutat be. Megismerjük az elítélteket, kik voltak ők, hogyan jutottak ide, látjuk, hogyan alakulnak bent az emberi kapcsolataik.
Jung Hae In Captain Yoo karakterét alakítja, aki egy katona megölésének vádjával csuknak börtönbe. Először hidegnek és kegyetlennek tűnik, de valójában egy jószívű és kedves ember. Annak ellenére, hogy a karaktere csak mellékszereplő, nagyon sok kritika emelte ki az ő alakítását a sorozat kapcsán.

BLOOD – 2015

A Blood c. sorozatban Jung Hae in a férfi főszereplő picit furcsa, de mégis nagyon menő barátját alakítja. A sorozat vetítése után több olyan hozzászólást lehetett olvasni, hogy inkább neki kellett volna a főszerepet játszania (nem megsértve ezzel a főszereplő Ahn Jae Hyun rajongóit). Ráadásul a karaktere mind személyiség, mind stílusjegyek vonatkozásában igen sok kívánnivalót hagyott maga után, mégis többen úgy érezték, még így is gyakorlatialg elvitte a hátán a sorozatot.

THE THREE MUSKETEERS – 2014

A király egyik legjobb embere, okos, jóképű és jól bánik a karddal. Bárcsak több jelenete lenne… A dráma maga mondhatni nem éppen történelemhű és van benne pár vitatott jelenet, de ennek ellenére vicces és szórakoztató. Aki rövid, de könnyed történelmi sorozatra vágyik és nem zavarja a történelmi hűtlenség :), az bátran fogjon bele.

RÖVID, DE EMLÉKEZETES SZEREPEI

GOBLIN – 2016

REPLY 1988 – 2015

BRIDE OF THE CENTURY – 2014

FILMJEI

TUNE IN FOR LOVE – 2019

Egy igazi romantikus történet. A női főszereplő Kim Go Eun (Goblin). Egy szerelem sokadik újra kezdését meséli el a film. A főszereplőket különböző furcsa események sorra elsodorják egymástól, és amikor újra találkoznak, akkor mindig adnak a szerelmüknek egy újabb és újabb esélyt.

START UP – 2019

Egy igazi könnyed vígjáték, pár srácról, akik kicsit zsiványok és nagyon keresik a helyüket az életben. Jung Hae In a film adatlapjain főszereplőként van megemlítve, azonban “csak” a főszereplő srác egyik legjobb barátját alakítja, de mindenkinek javasolt, aki egy Jung Hae In-es mosollyal megbolondított szórakozásra vágyik.

THE AGE OF BLOOD – 2017

Történelmi akciófilm, amelyben Jung Hae In egy bátor királyi testőrt és börtönőrt alakít, akit Kim Ho-nak hívnak. Amikor egy férfi, akinek egyetlen célja megbuktatni a királyt, megszökik a börtönből, amelyet Kim Ho őriz, mindent meg kell tennie azért, hogy megtalálja és ezt megakadályozza, akár a saját élete árán is.

THE YOUTH – 2014

A film 4 rövid, különálló történetből áll. Jung Hae In a “Wonderwall” c. részben játssza Park Man Jae szerepét. Az Oasis zenekar szerint a Wonderwall “egy képzeletbeli barát, aki egy nap eljön és megment téged, saját magadtól.”
A Wonderwall 2 barátról szól, akik együtt vonulnak be a seregbe. Jung Hae In karaktere nem szeretne katona lenni, ezért mindent megtesz – tudatosan sérüléseket okoz magának -, hogy ne kelljen végigszolgálnia a 2 évet.
Gyerekes, idegesítő és hirtelen haragú. Képtelen és nem is akar kilépni a komfortzónájából. Állandóan nyafog, nyavalyog és mindenért csak a szemeit forgatja.

P1H: THE BEGINNING OF A NEW WORLD – 2020

Az egyik legkisebb, de legjelentősebb filmbeli szerepe. A film egy sci-fi, amelyben az egyik karakter – Ahjussi – múltbeli énjét alakítja. Ahjussi egy titokzatos figure, akit három idősíkon követhetünk és a három idősíkban (múlt, jelen, jövő) más-más színész alakítja.

HOL TALÁLKOZHATTOK MÉG VELE?

TRAVEL LOG – 2019
A Travel log egy 8 részes minisorozat, amely Jung Hae In New York-i utazását mutatja be, mintha az egyik legjobb barátunk mesélni nekünk a kalandjairól, képekkel, videókkal tűzdelve. Megtudhatjuk belőle többek között, hogy mit jósolt neki egy utcai jövendőmondó, és hogy nem akarták a bárokban kiszolgálni, mert nem hitték el, hogy elmúlt 21. 🙂
A mostani, korlátozásokkal teli időszakban, aki teheti, ruccanjon ki vele, legalább virtuálisan, a világ másik felére.

Variety show szereplések és egyéb elérhetőségek:

 • 2019: Funding together – Begin Again 3 : 6. rész
 • 2018: Happy together: season 4
 • 2013: I live alone: 270. rész
 • Ügynökség: FNC Entertainment
 • Instagram: @holyhaein
 • Twitter: @actorhaein

VÁRHATÓ PROJEKTJEI

SNOWDROP

A Sorozatban Jung Hae In egy észak-koreai politikai börtönszökevényt alakít, akit egy szöuli diák fogad be, annak ellenére, hogy ez mindkettejük életére komoly veszélyt jelent. A jTBC év végén tervezné majd vetíteni a drámát, amit jelenleg rengeteg botrány övez, petíciók indulnak ellene, mellette, már lassan követni sem lehet. Hogy valaha adásba kerül-e végül, ezt csak az idő fogja megmondani.

D.P

A Netflix új sorozata, mi is írtunk róla már korábban. 6 rész, egyben vetítve, amelyben egy rendíthetetlen katonát fog alakítani, akinek nehézségei támadnak az új egységéhez való beilleszkedéssel.

ÉRDEKESSÉGEK

 • Fekete öves taekwondo-s.
 • Még a debütálása előtt teljesítette a kötelező katonai szolgálatot.
 • 1988. 04. 01.-én, bolondok napján született.
 • A tavasz a kedvenc évszaka.
 • Főiskolás korában musicalekben énekelt, azóta viszont inkább a színészetet helyezi előtérbe.
 • A 2018-as Baeksang Awards díjkiosztón ő lett a legnépszerűbb színész, azonban később jó kis kalamajkába keveredett, ugyanis a díjazottakról készült közös képen a legjobb színész díj nyertesének szánt helyen áll, amiért később sok negatív kritikát kapott, pedig csak rossz helyre állt szegény. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: