Kim Se Jeong hivatalosan is csatlakozott az Office Blind Date stábjához

Ma a Kakao Entertainment megerősítette, hogy Kim Se Jeong csatlakozik az Office Blind Date női főszereplőjeként, Ahn Hyo Seop mellé.

A sorozat 16 részes lesz, és bár idén leforgatják, de csak jövőre kell majd adásba.

A történet az azonos című webtoon történetén alapul.
Shin Ha Ri egy egyszerű dolgozó egy hatalmas cégnél. Van egy férfi barátja, akibe régóta szerelmes, azonban viszonzatlanul, a férfi ugyanis épp elkezd járni egy másik nővel. Shin Ha Ri vigasztalhatatlan és épp egy chaebol családból származó barátnőjének, Jin Young Seo-nak sírja el a bánatát, aki egyúttal megkéri, hogy menjen el helyette egy vakrandira, amit a családja szervezett neki, még fizet is érte. Shin Ha Ri belemegy a dologba, elmegy a randira, ahol egyetlen dolga van, hogy magát Jin Young Seo-nak kiadva lekoptassa a pasit mihamarabb. Azonban hatalmas meglepetés éri a randin, amikor kiderül, hogy a férfi, akivel a barátnője helyett randiznia kell, nem más, mint Kang Tae Mu, a cég, ahol Shin Ha Ri dolgozik vezérigazgatója, tehát a saját főnöke.

Kang Tae Mu egy, a nagyapja által alapított hatalmas vállalat vezérigazgatója. A nagyapja állandóan vakrandikat szervez neki, mert munkamániás, akit csak a cég érdekel, de az emberek nem, a saját cége dolgozóit sem ismeri. Halálra idegesíti már, hogy állandóan vakrandikra kell járkálnia, így azzal a fogadalommal érkezik a magát Jin Young Seo-nak kiadó Shin Ha Ri-vel tartandó vakrandijára, hogy ezt a nőt, bármi áron is, de feleségül veszi, akkor legalább békén hagyják majd.
Így a randi másnapján felhívja Shin Ha Ri-t és megkéri a kezét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: