7 ok, amiért Kim Seon Ho sorra rabolja a női szíveket

Kim Seon Ho nem a fiatal színészgeneráció tagja, 35 múlt és még csak most kezdik szélesebb körben is megismerni a nevét. A Start-uppal indult el hódító útjára (persze voltak előtte is kisebb szerepei) és most a Hometown ChaChaCha-ban tiporja a női szíveket. Köztük az enyémet is. 🙂
Kim Seon Ho a pályafutását színpadi, színházi színészként kezdte és csak viszonylag későn fedezte fel magának a tv képernyők világa.

Nézzük – sok minden más mellett – miért is lehet nagyon szeretni.

1 – Ezerarcú színész
Színházi deszkákon edzett színész. A színházi színészek a világ minden táján sokkal képzettebbek, mint filmes társaik, hiszen a színház nem hagy lehetőséget utómunkálatokra, jelenetek újra felvételére, ott és akkor kell a legjobbnak lenni. Kim Seon Ho a színházak világából jött, meg is látszik a játékán. A 2 days 1 night 4. évadának állandó szereplője, egy napi feladat során különböző jeleneteket kellett eljátszaniuk, nem kellett neki 20 mp, hogy könnyen csorogjanak a szeméből, amikor egy szakítást kellett rögtönöznie.

2 – Egyedi mozgáskultúra 🙂
Állítása szerint papír-bábú a beceneve, annyira kétballábas, amikor táncról van szó, ezért nem is szívesen próbálkozik vele. Amikor azonban muszáj, akkor ebben is egyszerűen cuki.

Sőt, alkalmanként kifejezetten szexi, mint amikor a 2d1n többi tagjával a KBS egyik díjátadóján Taemin Move c. dalára táncoltak:

3 – Még énekelni is tud
Ezt már a Hometown ChaChaCha-ban is hallhattuk a bolttulajdonosak gyűlésén 🙂 De itt van egy másik példa is:

4 – Remek humorista vált belőle
Bár kezdetben szokatlan és furcsa volt neki a 2d1n koncepciója, idővel kiderült, hogy valóban remek humora van és azoknak a társanak is belopta már magát a szívébe, akik kezdetben nem sokat vártak tőle, a nézőket pedig hétről-hétre humoristákat megszégyenítő módon szórakoztatja 5 másik társával együtt.

5 – A gödröcskés mosolya
Valami egészen elképesztő és páratlan a mosolya… a mellékelt kép egy videóból van, ahol a rózsaszín arcpír csak egy videóeffekt, de a lényeg látszik így is 🙂

6 – Mindig elsők között támogatja a barátait
Ez már megmutatkozott a 2d1n-ban is, hogy még versenyhelyzetben sincs benne rosszindulat vagy önzőség, de láthatjuk ezt ott is, hogy a közösségi oldalain is mindig elsőként osztja meg a barátai lemez vagy filmmegjelenéseit. A mellékelt kis GIF-en is ő volt az első, aki tapsolva ugrott fel lelkesíteni a szereplő csapattársat.

7 – mindig keményen dolgozik, önmaga fejlesztésén is
A 2d1n során is megtapasztalhatták a nézők, hogy amit az egyik részben nem tudott (legyen az Ausztrália fővárosa, vagy éppen dekázás ping-pong labdával), azt a következőre megtanulta. Emellett, mint a legtöbb koreai színész, egyik szerepet vállalja a másik után, reklámokat forgat, jótékonykodik, nem nagyon van üresjárat az életében. Mondjuk hálistennek, mert szerintem belőle sosem lehet elég. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: