Kim Seon Ho

A Dispatch részletesen beszámolt arról, hogy mi történt valójában Kim Seon Ho és a barátnője között.

Kim Seon Ho nemrég került a figyelem középpontjába, amikor a volt barátnője, névtelenül nyilvánosságra hozott egy bejegyzést, amelyben azt állítja, hogy a színész hamis kifogásokkal és ígéretekkel manipulálta és vette rá, hogy vetesse el a gyereküket, majd az abortusz után rosszul bánt vele, megváltozott és végül szakítottak. Bár a hölgy nem nevezte meg Kim Seon Ho- t név szerint, de végül egy nap hallgatás után Ő maga jelentette be, hogy igen, róla van szó, és nyilvánosan bocsánatot kért a nőtől.

Október 26-án a Dispatch közzé tett egy cikket Kim Seon Ho és volt barátnője kapcsolatáról, akit most már – bár eddig is mindenki rá gondolt – néven is neveztek: Choi Young Ah, a KBS korábbi időjárás-jelentője, aki jelenleg influenszerként “dolgozik”.

A Dispatch arról számt be, hogy Choi Young Ah először 2019 végén találkozott Kim Seon Ho-val, egy közös ismerőseik által szervezett összejövetelen. 2020 március elején kezdtek el randizni és március közepén ismertbe be Kim Seon Ho-nak, hogy korábban már volt férjnél (nem is egyszer egyébként) és elvált.

Ezt követően egy barátjának küldött üzenetében Kim Seon Ho ezt írta: „Folytatni akarom a kapcsolatot. Azért randizom vele, mert szeretem, mint embert. Természetesen a szüleim aggódni fognak miatta. De számomra nem fontos az, hogy már volt férjnél és elvált.”

Kim Seon Ho és Choi Young Ah Dél-Korea különböző részein, például Busanban és Gapyeongban, valamint állatkertekben, vidámparkokban és a külvárosokban járt randevúzni. A Dispatch rámutatott, hogy ez ellentmond Choi Young Ah által megfogalmazott állításoknak, miszerint „titokban kellett randevúzniuk, és nyilvánosan egymás kezét sem foghatták meg”. A Dispatch egy fotót is közzétett Choi Young Ah-ról és Kim Seon Ho-ról egy pocheoni kisállat-kávézóban, Ho Ah kutyájukkal, amely 2020 októberében készült.

A Dispatch közzétett egy hosszú bocsánatkérő üzenetet, amelyet Choi Young Ah küldött Kim Seon Ho-nak 2020. július 8-án, és amelyet a Dispatch számára Kim Seon Ho barátja, “A” adott át.

Seon Ho, sajnálom, hogy épp akkor tettem ezt veled, amikor újabb forgatásba kezdtél….
Eddig azzal áltattam magam, hogy azért teszek mindent, mert szeretlek és neked akarok jót…
Tisztában vagyok a hibáimmal…
Bizonyos dolgokról csak azért nem vettem tudomást, mert boldog akartam lenni, de közben rengeteg fájdalmat és szenvedést okoztam neked.
Nagyon fáj, de az én hibám, ezzel tisztában vagyok és helyre akarom hozni.
Biztos vagyok benne, hogy nem akarod most meghallgatni, amit mondani szeretnék.
De a mi kapcsolatunk különleges volt… Ezért szeretnék legalább azok miatt bocsánatot kérni tőled, amikkel megbántottalak és szeretném elmondani őszintén a gondolataimat.
Tegnap este óta itthon ülök és a hibáimon gondolkodom és azon, hogy te mit érezhetsz most.
Azon gondolkodom… mit tehetnék… és az egyetlen, amit tudok tenni, hogy tisztán eléd tárom, hogy milyen problémáim voltak.
Ha egyszer rászánom magam, onnan már nem nehéz, de erre csak most jöttem rá…
Te közvetve beszéltél nekem erről, kár, hogy akkor nem értettem meg.
De nem azért, mert azt gondolnám, hogy a hiba, amit vétettem, kicsi lenne…. számomra te nem csak egy olyan ember vagy, aki egyszerűen szeretek… Te vagy a legnagyobb kincsem és szeretni akartalak, de rosszul közelítettem meg a kapcsolatunkat.
Tegnap akartál nekem adni egy esélyt, hogy jóvátegyem a hibáimat, ma már szeretnék élni ezzel a lehetőséggel.
Tudom, hogy ez a hiba akkora, hogy nagyobb, mint azok a dolgok, amelyek miatt annyira összeillünk és tudom, hogy csalódtál.
Tényleg nem szokásom ilyet csinálni. De mivel sokat veszekedtünk mostanában, megijedtem és a legrosszabb döntést hoztam… Én csak azért tettem mindent, mert azt akartam, hogy boldogok legyünk. De nagyon bánom már, hogy azt hittem, hogy ezt kettőnkért teszem.
Őszintén, ha azt is mondanád, hogy rendben vagyunk, de azt hiszem, ettől még kényelmetlenül éreznéd magad, pedig én akartam lenni a stabilitás az életedben. Fordított helyzetben, szerintem én meg is őrültem volna, de tudom, hogy te ahelyett, próbáltál megérteni engem és jó útra terelni. Tegnap, abban a pillanatban, úgy éreztem, hogy mindent be kell vallanom és tiszta lappal újra kezdeni. Biztos vagyok benne, hogy nem csak megbántottalak, de nem hiszel már bennem…
Önző voltam, de amikor veled lehetettem és a közös jövőnket tervezgethettem, olyan izgatott és boldog voltam mindig. De egyúttal aggódtam is.
Mivel Te olyan szépen haladtál előre a sorozataiddal, a show műsorokkal, filmekkel, stb… én is jobb emberré akartam válni, hogy méltó legyek hozzád.
Azt gondoltam, hogy az életünk majd olyan lehet, amilyennek megálmodtam…
Szóval egy ideje már siettetni szerettem volna a dolgokat, ezért szerveztem olyan sietősen a szerződéseket a YouTubebal is…
Nem a pénz vagy a siker érdekelt. Csak azért csináltam mindent, hogy melletted lehessek.
Biztosan mérges vagy és becsapva érzed magad. De nem szándékosan tettem, csak mert tényleg annyira boldog akartam lenni, hogy meggondolatlan voltam. Tudnál nekem csak még egy esélyt adni? Megpróbálom újra visszanyerni a bizalmadat… De neked ehhez feltehetően most nincs kedved még. Követtem már el ilyen hibát, tehát gondolom nem akarsz nekem újabb esélyt adni, de kérlek, csak még egyszer bízz meg bennem… Tudom, hogy az, hogy mekkora fájdalmat okozok neked és hogy újra tudsz-e bízni bennem, csak rajtam múlik.
Számomra te vagy az egyetlen, Seon Ho.
De ha el akarsz hagyni engem, azt is el tudom fogadni. Mert szeretlek…
El tudom fogadni, de kérlek, gondold át… csak még egyszer…
Soha többé nem fogok semmit eltitkolni előled.

Kim Seon Ho beszélt erről a problémáról barátjával, A-val. Íme az üzenetváltásuk:

Kim Seon Ho: Szakítottunk. Nem tudom elhinni…
A: Reggel?
Kim Seon Ho: Tegnap éjjel megint hazugságon kaptam. Legutóbb megmondtam neki, hogy utoljára kapott még egy esélyt. De megint hazudott, úgy csinált, mintha nem egy férfival ment volna megint valahova, pedig de…
Kim Seon Ho: És az a baj, hogy amikor ezt mondtam neki, azt hitte, egy másik ügyről beszélek és egy másik férfival való találkozását ismerte be…
A: Sok férfival találkozgat.
Kim Seon Ho: Azt mondta, ez mind a munkája része, azért nem beszél róla.
Kim Seon Ho: Mondtam neki, hogy eljárhat klubokkba is, nem leszek féltékeny ha férfiakkal megy valahova. Csak azért kértem, hogy őszintén mondja el és hogy írjon, amikor hazaér, de megint nem tartotta be az ígéretét.
A: Pedig csak ennyit kértél tőle…
Kim Seon Ho: Egyszer, korábban ért véget a forgatás. Megkérdeztem tőle, hogy mit csinál, azt mondta, alszik. Ezért elmentem hozzá, ajándékot is vettem neki, de nem volt otthon. Az autója sem. Ezután megint megígérte, hogy többet nem hazudik. Nagyon mérges vagyok.
A: Olyan nővel kellene randiznod, aki nem okoz ennyi fejfájást.

A beszélgetés másnap folytatódott:

Kim Seon Ho: (elküldte a barátjának Choi Young Ah üzeneteit)
A: Hogy érzed most magad?
Kim Seon Ho: Nagyon szeretem… de a helyzet egyértelmű.
Kim Seon Ho: Szerintem újra hazudni fog.
A: Igen, erre nagy az esély.
A: Szerinted van jövőd mellette?
Kim Seon Ho: Nem tudom még.
Kim Seon Ho: Olyan szívszorító, amiket ír.
A: Olyan bosszantó, hogy mikor minden más olyan jól megy, akkor pont a szerelem, a randizás ilyen bonyolult.
A: Az én véleményem szerint, a jövőben ugyanígy fogja folytatni.
Kim Seon Ho: Fáj a fejem… nem hiszem, hogy ezt helyre tudja hozni.
A: Egy nem egy sorozat, mint a “World of the married”, stb.
Kim Seon Ho: Ha kívülről nézem, akkor ezt én is így látom, de benne lenne… olyan, mintha víz alatt lennék.
Kim Seon Ho: Olyan dühítő, mintha tisztán látnám, de aztán mégsem…
A: Tudod az igazat, de mégis hiszel neki.

Kim Seon Ho ezután kapott tanácsokat B-től is, aki egy színházi színész és mindkettejük jóbarátja. B azt mondta Kim Seon Ho-nak: “Young Ah azt mondja, többet nem fog előfordulni. Fogadd el, ha bocsánatot kér.” Kim Seon Ho pedig úgy döntött, megbocsájt neki.

Július 24-én kiderült, hogy Choi Young Ah terhes. Sírva hívta fel Kim Seon Ho-t és üzeneteket is küldött neki.

B szerint Kim Seon Ho ezt mondta neki: “Ez egy áldás, ne sírj.”

B elmondta, hogy “Először örömmel fogadta és azt mondta, ez egy jó dolog. De szerintem, belül félt. Nagyon sokat gondolkodott rajta. Sajnos, végül közösen úgy döntöttek, hogy nem tartják meg. Ekkor kért meg engem finoman valamire.”

Július 27-én egy parkolóban várta őket, ahova a vártnál később érkeztek, mivel a beszélgetés közben Choi Young Ah többször meggondolta magát.

B elmondta, hogy “mindketten sírástól feldagadt szemekkel jöttek le. Egy ilyen döntést nem könnyű meghozni. Amíg a kórházba tartottunk, Kim Seon Ho elment a boltba algaleveshez hozzávalókat venni. Nem az a típus, aki bárkinek főzne…”

Kim Seon utána két héten keresztül főzött neki, ápolta. A 2 days 1 night egyik részében mondta is, hogy “Tudok algalevest készíteni, nemrég csináltam épp.”

Choi Young Ah azt írta az eredeti posztjában: “Kim Seon Ho hozzáállása gyökeresen megváltozott az abortusz után”. Azt írta, hogy “azt ígérte, hogy majd elvesz és bemutat a szüleinek, de ez mind hazugság volt.”

Choi Young Ah egy barátja, “C” szerint Young Ah találkozott Kim Seon Ho szüleivel az abortusz után, ott evett náluk, ott aludt náluk. C elmesélte, hogy Young Ah ezek után sokat volt Seon Ho szüleivel. “Seon Ho nagyon igyekezett elnyerni a bizalmát. Még egy kutyát is örökbe fogadtak közösen, aki a Ho Ah nevet kapta, hogy ne legyen magányos, amikor egyedül van otthon.”

Az eredeti posztban Choi Young Ah azt írta, hogy “mivel Kim Seon Ho szegénységben nőtt fel, a pénz megszállottja. Csak 2 milliót adott a kórházi költségekre is.”

Choi Young Ah ismerőse, “D” erről ezt mondta: “Young Ah hatalmas költekezései nagyon nagy terhet raktak Kim Seon Ho-ra. Karácsonyra egy 7 milliós designer táskát kapott. A saját kártyájával vette meg, majd Seon Ho-val átutaltatta magának a pénzt. A barátai onnak tudtak erről, hogy eldicsekedett vele.”

D hozzátette: “Sosem láttam Young Ah-t bármiért fizetni. Mindig Seon Ho fizetett. Azt állítja, hogy Seon Ho rajong a designer márkákért? Az ismerőseik nagyon jól tudják, hogy ki az kettejük közül, aki ezeknek a megszállottja…”

Choi Young Ah barátai, C és D is Kim Seon Ho pártját fogták, azt mondva: “Young Ah elferdítette az igazságot.”

Pár további idézet tőlük:

“Choi Young Ah sokat gondolkodott az abortuszon. De ez olyan dolog, amit át is kell gondolni.
“Seon Ho már belebetegedett Young Ah hazugságaiba. Ironikus, hogy épp ő vádolja Seon Ho-t hazugsággal.”
“Young Ah szörnyen mániákus. Állandóan elolvasta az üzeneteit és beszélgetéseit.”
“Reménykedett benne, hogy Seon Ho a bukása után visszatér hozzá. Tényleg.”

2021 január 11-én a Dispatch névtelen bejelentést kapott Choi Young Ah egyik szomszédjától. A szomszéd beszámolt Young Ah és a volt férje kapcsolatáról és arról is, hogy egy Kim Seon Ho külsejű férfi gyakran megfordul arra mostanában.

Ekkoriában Choi Young Ah azt mondta mindenkinek, hogy a volt férje folyamatosan fenyegeti.

Kim Seon Ho egy ismerőse, “E” elmondta, hogy Kim Seon Ho nagyon nehezen viselte a Young Ah körüli eseményeket. “Young Ah-t állítólag fenyegette a volt férje, követték, a volt férje új felesége is zaklatta, perbe fogták, stb… elképesztő helyzetek voltak.”

E azt is elmondta, hogy Young Ah rendszeresen titokban filmezte Seon Ho-t. “Egyszer közösen megnézték egymás KakaoTalk beszélgetéseit. Seon Ho ekkor látta meg a rengeteg hang és videófelvételt magáról. Gondoljunk bele, kinek nem lenne ez ijesztő?”

A Dispatch hírei szerint 2021 áprilisáig randiztak és hivatalosan májusban ért véget a kapcsolatuk.

A Dispatch rengeteget emberrel találkozott, rengeteg emberrel beszélgettek, meghallgatták mindenki oldalát és maguk Choi Young Ah ismerősei keresték fel először a Dispatch munkatársait, hogy beszélni szeretnének erről. Szerintük Kim Seon Ho nem a hirtelen jött hírneve miatt szakított Young Ah-val, hanem Young Ah tettei miatt.

A Dispatch riportja B vallomásával ért véget. Azt mondta: “Seon Ho mondta ezt nekem, hogy mivel igaz, hogy ő is beleegyezett az abortuszba… és mivel egykor nagyon szerette, próbálja megérteni. Azt is mondta, hogy nem akar magánügyekben a nyilvánosság, egy egész ország előtt előtt veszekedni. Ezért fogta magát és egyszerűen csak bocsánatot kért. Mert Seon Ho ilyen ember. A kapcsolatában is ugyanolyan volt, mint bárki más. Sosem próbálta Young Ah-t elrejteni a nyilvánosság erről. Erre én magam vagyok a tanú.”

A Dispatch cikkére válaszol valaki Kim Seon Ho ügynökségétől, a Salt Enterntainmenttől, csak ennyit mondott: “Nincs mit mondanunk. Elnézést kérünk.”

Kim Seon Ho” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Köszönöm, hogy így összeraktad a történetet. Nekem első perctől sántitott sz egész történet. SEON HO szemeiből lat ni, h egy végtelenül jó ember, aki nem felejti el, hogy honnan jött. Mindig csupaszív embernek gondoltam. Bízom benne, h rendeződnek a dolgai, és újra velünk lesz, addig vigasztalódom az eddig nem látott szerepeivel.

  Kedvelés

  1. Én is ezért foglalkozom vele ennyit, mert nézem estéről estére, hol sorozatban, hol showműsorokban és egyszerűen nem tudtam elfogadni, hogy rosszul látom, annyira éreztem, hogy van, amit nem lehet megjátszani és hogy ő egy tényleg jó ember. Rettenetes nővel hozta össze a sors, remélem felépül lelkileg abból, amin miatta keresztül kellett mennie.

   Kedvelés

 2. Köszönöm a cikket! 🙂 Utánaolvastam én is a történetnek, gyorsan kiderült, hogy mi a helyzet valójában, csak akkor már derékba törték a színész karrierjét. Hasznos a világháló, és a közösségi média, mert az információk egy szempillantás alatt körbejárják a Földet, de az emberek többsége a botrányt várja kiéhezetten. Ez két felnőtt (35-36 évesek) ember magánügye, senkire se tartozik. Még rosszabb, hogy az igazság bizonyítására még több személyes dolgot kell felfedni, sót szórni a sebbe. A koreaiak képmutatása bosszant leginkább. Olyanok mint bárki más ezen a bolygón: elválnak, megcsalnak, férj nélkül szülnek, házasságon kívüli gyerekük van vagy épp mindent megtesznek, hogy ne legyen. Viszont ha egy hírességekkel történik ilyen, “leszedik róluk a szenteltvizet”. A színészt nagyon sajnálom, mert a Start Up-beli alakításával győzött meg a tehetségéről és az egyik kedvencem lett. Én borúlátó vagyok, jó darabig nem fogjuk látni, pedig csak abban “hibázott”, hogy rossz nőbe szeretett bele.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: