MATRIMONIAL CHAOS

Jo Seok Moo tekintélyes egyetemen szerzett diplomát, de inkább zenész szeretett volna lenni, minthogy hagyományos munkákból oldja meg megélhetését. Azonban ez kora miatt nem sikerült neki és egy biztonsági szolgáltató cégnél kezdett el dolgozni, ahol először találkozott Kang Hwi Ru-val, mint ügyfelével.
Azóta már három éve házasok, de Jo Seok Moo válni akar. Úgy érzi semmi közös nincsen bennük és nem tudnak azonosulni a másikkal. Seok Moo makacs és szeret egyedül lenni, amíg Hwi Ru ennek teljesen az ellentettje. Majd egy nap megjelenik egy másik házaspár, Jin Yoo Young és Lee Jang Hyun, akik nagy port kavarnak a pár életében. Yoo Young ugyanis Jo Seok Moo első szerelme.

Sokan azt mondták, hogy ez a sorozat főképp azokat fog igazán megérinteni, akik házasok. Szerintem az is elég, ha valaki élt már kapcsolatban. Én sem voltam még sosem házas, de mégis úgy érzem, szólt hozzám is ez a sorozat. Nem néztem még én sem végig, valószínűleg a fordítás ütemében fogok vele is én is haladni, az első pár részt azért természetesen megnéztem, hogy lássam, van-e értelme elvállalni, de úgy érzem igen, bár azt hiszem ez nem az a sorozat lesz, ami mindenkihez megtalálja az útját. Én nagyon szerethetőnek tartom, különleges hangulata is világa van, ami magába tudja szippantani az embert és szerintem még tanulni is lehet belőle.

FELIRATOK ÉS LETÖLTÉS – ONLINE ELÉRHETŐSÉGEK

Letölthető feliratok (mediafire): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész,
10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész

Letölthető sorozatrészek (mega): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész,
10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész

Online elérhetőség (videa): 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész

A sorozat Ázsia Ékkövei oldala IDE kattintva érhető el.

One thought on “MATRIMONIAL CHAOS

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: